Medewerker Wijkteam Nieuwleusen

Ben jij onze nieuwe medewerker Wijkteam Nieuwleusen?

Houd jij er van om je handen uit je mouwen te steken, om samen met jouw collega’s de woon- en leefomgeving binnen de gemeente Dalfsen mooier te maken? Kun je zelfstandig werken én ben jij flexibel ingesteld? Wie weet word jij dan onze nieuwe wijkteammedewerker!

Welkom in Dalfsen!

De gemeente Dalfsen telt ongeveer 220 medewerkers die iedere dag in touw zijn om het wonen, werken en recreëren voor inwoners, bezoekers en bedrijven zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn een wendbare organisatie, waardoor we snel kunnen inspelen op veranderingen. Resultaatgerichtheid, zien van kansen en mogelijkheden en samenwerken aan het collectieve doel zijn de kernwaarden van de organisatie. Daarvoor hebben we drie visies ontwikkeld: die van de ideale medewerker, de ideale manager en het ideale team. Onze enthousiaste medewerkers werken daarbij aan persoonlijk leiderschap en flexibele inzetbaarheid. We kennen korte lijnen tussen het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie. Niet denken in problemen, maar in oplossingen hebben we hoog in het vaandel staan. Er is veel ruimte om je werkzaamheden uit te voeren op de manier die bij jou past en dat haalt het beste uit onze medewerkers naar boven. We zijn een innovatieve organisatie waarbij we medewerkers de ruimte geven om kansen te grijpen en dat doen we het liefst samen met onze inwoners, bedrijven, organisaties en instellingen.

Eenheid Openbare Ruimte

Het wijkteam Nieuwleusen is onderdeel van de eenheid Openbare Ruimte. Deze eenheid is verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van de woon- en leefomgeving binnen de gemeente Dalfsen. Dit doet zij door middel van aanleg, aanpassing en onderhoud van de verschillende fysieke aspecten in de leefomgeving. Daarnaast beheert de eenheid de gemeentelijke eigendommen en gebouwen, zoals zwembaden en sportaccommodaties. Verder ziet de eenheid toe op naleving van diverse wet- en regelgeving op het gebied van milieu, bouwen en openbare orde en veiligheid.

Het werk van een medewerker wijkteam Nieuwleusen

Als wijkteammedewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Je voert zelfstandig diverse voorkomende werkzaamheden in de openbare ruimte uit. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de aanleg en het onderhoud van het openbaar groen, maar ook om klein herstel en reparatie van straatwerk.
Ook draag je zorg voor het dagelijks onderhoud van de auto, machines en het benodigde gereedschap. In je dagelijkse werkzaamheden draag je zorg voor een kwalitatieve en veilige uitvoering van de werkzaamheden binnen de milieuwet en -regelgeving.

Verder komt het voor dat je incidentele werkzaamheden uitvoert, zoals gladheidsbestrijding en dat je flexibel ingezet wordt binnen de andere wijkteams, te weten het wijkteam Dalfsen en het wijkteam buitengebied. Ook kan het voorkomen dat er werkzaamheden in samenwerking met medewerkers van Stichting Dalfsen Werkt worden uitgevoerd. Zo nodig ben je ook oproepbaar voor calamiteiten buiten de reguliere werktijden. Je informeert burgers en je hebt overleg met bewoners over de uitvoering van werkzaamheden in de nabije omgeving. Daarbij is het belangrijk dat je klachten signaleert en zorg draagt voor de (praktische) afwikkeling.

De gemeente Dalfsen is VCA-gecertificeerd, dat betekent dat onze medewerkers zorgen voor een kwalitatieve en veilige uitvoering van het werk.

Ben jij onze nieuwe collega?

Voor deze functie beschik je over mbo werk- en denkniveau en heb je een vakgerichte mbo niveau 2 opleiding Medewerker Natuur en Leefomgeving afgerond. Daarnaast beschik je over de nodige kennis en ervaring m.b.t. onderhoud en herstel van straatwerk. Binnen het werkterrein heb je minimaal 3 jaar ervaring opgedaan. Ten slotte ben je gewend om zelfstandig te werken en je doet je werk zorgvuldig. Je bent flexibel ingesteld en je kunt op een goede manier met stress omgaan. Daarnaast ben je in het bezit van het Rijbewijs BE en ben je bereid Rijbewijs CE te halen.

Waarom wil je bij ons werken?

In onze organisatie zijn de lijnen kort en de drempels laag, dit geldt voor collega’s onderling maar ook in het contact met de bestuurders. Met persoonlijk leiderschap als uitgangspunt ben jij, op basis van de kernwaarden, verantwoordelijk voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Wij staan open voor creativiteit en stimuleren het dat medewerkers de ruimte nemen om nieuwe ideeën aan te dragen om van vraag tot oplossing te komen. Daarnaast heerst er binnen de wijkteams een prettige collegiale sfeer.

Verder bieden wij een functie van 36 uur voor de duur van één jaar en bij goed functioneren de mogelijkheid tot verlenging. Afhankelijk van je opleiding en ervaring, ontvang je salaris.
Bij een afgeronde mbo niveau 2 opleiding ontvang je maximaal €2.399,- bruto per maand (normschaal 4), bij een 36-urige werkweek. Wanneer je beschikt over een afgeronde mbo niveau 3 opleiding ontvang je maximaal €2.525,- bruto per maand.

Solliciteren, procedure en inlichtingen

Ben jij onze nieuwe medewerker wijkteam Nieuwleusen? Wil jij werken in een wendbare organisatie? Mail jouw sollicitatie en curriculum vitae naar sollicitaties@dalfsen.nl. Reageren kan uiterlijk tot en met 22 januari 2017 onder vermelding van V2016/29.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag ochtend 2 februari.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Remko Uithol 06- 12 60 80 81 (Wijkuitvoerder Wijkteam Nieuwleusen) of Jaco ter Avest (team HR), telefoonnummer: (0529) 48 83 88.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie, en/of het gebruik maken ervan voor eigen doeleinden, wordt niet op prijs gesteld.