Ambtelijke organisatie

Directie gemeente Dalfsen Directie gemeente Dalfsen

De gemeente Dalfsen telt ongeveer 220 medewerkers die iedere dag in touw zijn om het wonen, werken en recreëren voor inwoners, bezoekers en bedrijven zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn een wendbare organisatie, waardoor we snel kunnen inspelen op de veranderende omgeving waarbij we talenten optimaal benutten.

Resultaatgerichtheid, zien van kansen en mogelijkheden en samenwerken aan het collectieve doel zijn de kernwaarden van de organisatie. Daarvoor hebben we drie visies ontwikkeld: de ideale medewerker, de ideale manager en het ideale team. Onze enthousiaste medewerkers werken daarbij aan persoonlijk leiderschap en flexibele inzetbaarheid. We willen daarbij een resultaatgerichte cultuur creëren met een robuuste bedrijfsvoering die zowel in- als extern 'in control' is.

We kennen korte lijnen tussen het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie. Niet denken in problemen, maar in oplossingen staat hoog in het vaandel. Er is veel ruimte om je werkzaamheden uit te voeren op de manier die bij jou past en dat haalt het beste uit onze medewerkers.

We zijn een innovatieve organisatie waarbij we medewerkers de ruimte geven om kansen te grijpen. Dat doen we het liefst samen met onze inwoners, bedrijven, organisaties en instellingen.

De directie,

Hans Berends (gemeentesecretaris/algemeen directeur) en
Ab Goeree (adjunct gemeentesecretaris/directeur)

Afbeelding Organogram gemeente Dalfsen Afbeelding Organogram gemeente Dalfsen

Organogram groot (PDF)

Laatst aangepast: 07-12-2017

Entente Florale Europe

Energieloket Dalfsen