Burgernet in de gemeente Dalfsen

De gemeente en politie werken dagelijks aan de veiligheid op straat. In uw eigen buurt kunt u zelf ook al veel doen om uw leefomgeving prettig en veilig te houden. Nu is er Burgernet waardoor de gemeente en politie nog beter met u samen kan werken.

Burgernet maakt gebruik van een telefonisch netwerk van inwoners en medewerkers van bedrijven uit de gemeente. De centralist van de politiemeldkamer start, na een melding, een Burgernetactie op. Deelnemers krijgen een ingesproken bericht via de (mobiele) telefoon of een tekstbericht per SMS. Als deelnemer van Burgernet kunt u dan helpen bij het zoeken van bijvoorbeeld een vermist kind. Maar ook bij het oplossen van een misdrijf.

Daarom is het zo belangrijk dat heel veel mensen aan Burgernet gaan deelnemen. Door uw ogen en oren te gebruiken kunt u direct helpen om uw leefomgeving veiliger te maken. Dat kan eenvoudig vanuit huis, op straat of vanaf uw werkplek.

Voor informatie over Burgernet in de regio IJsselland kunt u ook bellen met 0900 8844 en vragen naar relatiebeheer Burgernet. Mailen kan ook: burgernet@ijsselland.politie.nl

U kunt zich aanmelden via www.burgernet.nl.

Logo Burgernet Logo Burgernet
Laatst aangepast: 11-08-2017