Sluit
  1. Stuur door
Stuur door

Digitaal klantdossier

Ontvangt u een uitkering via de gemeente Dalfsen? Bent u ingeschreven als werkzoekende bij de UWV Werkbedrijf? Hebt u een uitkering ingevolge de WerkloosheidsWet (WW)?

Dan kunt u via deze website uw klantgegevens bekijken. Dit zijn de gegevens waarmee u bij deze instellingen geregistreerd staat. Het voordeel hiervan is dat u deze gegevens niet opnieuw hoeft op te geven wanneer u gebruik maakt van de diensten van genoemde instellingen.

U kunt op dit moment nog niet al uw gegevens inzien. In de loop van de komende jaren zullen steeds meer gegevens beschikbaar komen.

Zijn een of meer gegevens niet juist, dan kunt u een correctieverzoek indienen. Dat doet u via 'Corrigeren gegevens'. Op de correctiepagina krijgt u hulp bij het indienen van een correctieverzoek.

“Bij de gemeente Dalfsen kunt u inloggen met uw DigiD. Voortaan kunt u met DigiD naar steeds meer overheidsinstellingen op internet".

Logo DigiD

Gegevens inzien

Voordat u uw gegevens kunt inzien, moet u inloggen met uw DigiD. Hebt u nog geen DigiD? Dan vraagt u eerst uw DigiD aan.

Laatst aangepast: 27-07-2017