Sluit
  1. Stuur door
Stuur door

Buurtbus Vilsteren (lijn 568)

Vrijwillige chauffeurs zorgen ervoor dat u heerlijk en comfortabel vervoerd wordt. De ritten zijn afgestemd op de treintijden naar Zwolle en Emmen.

Sinds april 2017 rijdt de Buurtbus Vilsteren via een vaste route elke werkdag van 7.12 tot 19.07 uur de route Dalfsen (station en centrum) via Vilsteren, Vennenberg, Giethmen, Dalmsholte naar Ommen (station en centrum) v.v.

De bus biedt zitplaatsen voor maximaal 8 personen. Eventueel kunt u ook uw fiets, wandelwagen en rollator meenemen (uiteraard indien er ruimte is maar doorgaans is dit geen probleem). Wilt u niet instappen bij de daarvoor geplaatste bushalte dan is dit ook mogelijk. Gewoon kenbaar maken dat u mee wilt bv via handopsteking en de chauffeur stopt voor u.

De betaling gebeurt d.m.v. uw OV kaart, een vervoersbewijs te kopen bij de chauffeur en binnenkort ook met uw pinpas. Kinderen kunnen, onder begeleiding van een volwassene, tegen een gereduceerd tarief mee.

De Vereniging Buurtbus Vilsteren wil op deze manier zorgen voor een optimale bereikbaarheid van dit Vechtdal gebied voor alle inwoners, werkenden en toeristen. De buurtbus rijdt niet op nationaal erkende feestdagen.

Voor de route en de reistijden kunt u kijken www.syntusoverijssel.nl of op de app 9292. En bekijk ook de website www.buurtbusvilsteren.nl

Banner www.overuwbuurt.overheid.nl