Sluit
  1. Stuur door
Stuur door

De échte bestuurders aan het woord

Een kijkje achter de schermen bij de buitendienst.

Even voorstellen: Wijkteam Dalfsen

Wij zijn wijkteam Dalfsen. Ons team bestaat uit 13 medewerkers en één uitvoerder. Wij zetten ons dagelijks in voor het onderhoud van de openbare ruimte in Dalfsen, Lemelerveld en Hoonhorst. Een mooie taak waar wij ons met veel enthousiasme voor inzetten. Iedere dag weer!

De afgelopen periode zijn er heel wat werkzaamheden gedaan die door jullie – inwoners van de gemeente – vast wel zijn opgevallen.

Zo hebben we de achterzijde van de Kloosterhof in Dalfsen opgeknapt, in samenspraak met de aanwonenden. Ook de Fabiushof ziet er nu weer netjes uit na de nodige aanpassing. Zowel aan de Kloosterhof als de Fabiushof zijn bewoners uitgenodigd mee te denken met de ontwikkeling van ‘hun’ buurt. Een mooie samenwerking met een mooi resultaat!

Foto achterzijde Kloosterhof Foto achterzijde Kloosterhof
Foto Fabiushof Foto Fabiushof

In Dalfsen zijn ook veel verschillende groenvakken door ons opgeknapt en daarnaast is er heel veel gesnoeid. In Hoonhorst heeft ons wijkteam een speeltuin opgeknapt en is er een reconstructie van het plantsoen in De Weitjes geweest.

In Lemelerveld is het veldje achter de Heilig Hartschool opgeknapt en aangepast. We hebben met ons team diverse stukken fl ink gesnoeid. Het Kroonplein in Lemelerveld is recent door de aannemer opgeleverd en sinds die tijd is het plein in onderhoud bij ons wijkteam. Ook is in Lemelerveld een speeltuin aan de Aakstraat opgeknapt en verschillende groenvakken voorzien van nieuwe beplanting of gras. De komende periode zal de focus minder op de aanleg, maar meer op het onderhoud van de openbare ruimte liggen. Denk hierbij aan onderhoud aan de trottoirs, groenvakken, bloembakken, hagen en riolering.

Wij voelen ons als wijkteam erg verantwoordelijk voor de gehele openbare ruimte en willen het dan ook zo netjes mogelijk houden. Dat kunnen we natuurlijk niet zonder de hulp en bovenal het begrip van u, de inwoner!

Met groene groeten,
Wijkteam Dalfsen