Sluit
  1. Stuur door
Stuur door

Expositie in gemeentehuis

Vanaf 17 november 2017 t/m 9 januari 2018 exposeert Jolan Kroes (49 jaar), geboren in Dalfsen en nu woonachtig in Raalte, in het gemeentehuis van Dalfsen.

De expositie geeft in één oogopslag een weerspiegeling van mijn karakter. Ik werk vanuit mijn impulsiviteit. Doek, acrylverf, kwasten, paletmessen... kijken naar het doek... en beginnen. Vaak werk ik vanuit één punt, wat mij de vrijheid geeft om verder te "bouwen" en er een geheel ontstaat. Deze manier van werken maakt dat ikzelf nooit van tevoren weet wat de uitkomst gaat worden. Mijn werken zijn een uiting van enthousiasme en creativiteit, welke worden weergegeven in veel kleur.

Ik geef de voorkeur aan abstracte en figuratieve werken, die ik het liefst schilder op grotere doeken. Wat ik graag met mijn doeken wil bereiken, is dat mensen ernaar kijken en bij hun eigen fantasie komen. Niet mijn interpretatie van mijn werk, maar wat mensen zelf erin zien of wat hun raakt. Het mooiste compliment om te horen, is dat mensen blij worden van mijn werken.

Ik nodig u van harte uit om een kijkje te komen nemen in het gemeentehuis Dalfsen. Ook kunt u altijd mijn website www.jolankroes4art.nl bekijken voor verdere informatie of vragen.

Afbeelding: schilderij van Jolan Kroes Afbeelding: schilderij van Jolan Kroes