Sluit
  1. Stuur door
Stuur door

Gemeente dankbaar voor werk ondernemersverenigingen

Gemeente Dalfsen zet op de Dag van de Ondernemer 17 november de voorzitters van ondernemersverenigingen in het zonnetje.

Jaarlijks wordt er door de gemeente Dalfsen speciale aandacht besteed aan ondernemers tijdens de Dag van de Ondernemer. Gemeente Dalfsen zet op 17 november de voorzitters van ondernemersverenigingen in het zonnetje. Zij ontvangen op deze dag een attentie van de gemeente, waarmee het gemeentebestuur haar dankbaarheid overbrengt. Dit jaar spreekt de gemeente Dalfsen haar dank in het bijzonder uit voor de inzet en inspanningen die ze leveren richting hun leden.

Wethouder Agricola legt uit wat het belang is van de lokale ondernemers voor de gemeente Dalfsen. “De ondernemers zijn voor de gemeente ontzettend belangrijk, omdat zij zorgen voor werkgelegenheid. Dit is de basis voor het welzijn van en de welvaart voor de inwoners van onze gemeente. Zij sponsoren veel verenigingen in de gemeente Dalfsen, waardoor deze verenigingen bloeien en groeien”.

Dag van de Ondernemer

De dag van de Ondernemers is een dag waarin speciaal aandacht wordt besteed aan de ondernemers in Nederland. Ze worden op deze dag extra bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De gemeente Dalfsen vindt het belangrijk dat ook haar ondernemersverenigingen aangehaald worden. Zij komen op voor het belang van hun leden en hun sector.