Sluit
 1. Stuur door
Stuur door

Naar een veiligere N35 tussen Wijthmen en Nijverdal

Aankondiging bijeenkomsten terugkoppeling verfijning voorlopige ontwerpen.

Rijkswaterstaat, de provincie Overijssel en de gemeenten Raalte, Hellendoorn en Dalfsen willen samen de verkeersveiligheid op de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal verbeteren. De oorspronkelijk bedachte maatregelen zijn inmiddels gewijzigd en de schetsontwerpen worden verder uitgewerkt tot voorlopige ontwerpen. Op 20, 23 en 27 november kunnen belanghebbenden de voorlopige ontwerpen van de maatregelen op deeltrajecten Haarle, Mariënheem oost en west, Heino-Raalte en Heino noord bekijken.

Aanleiding

In de laatste week van september en eerste week van oktober hebben we de eerste versie van de voorlopige ontwerpen met belanghebbenden besproken. Deze maatregelen zijn ontworpen om de verkeersveiligheid te verhogen voor de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal. Op basis van de reacties van belanghebbenden heeft ingenieursbureau Arcadis de voorlopige ontwerpen verder verfijnd.

Uit de bijeenkomsten kwam het signaal dat er behoefte is om de aangepaste ontwerpen in te zien voordat deze ter besluitvorming voorgelegd worden aan de bestuurders van Provincie Overijssel, Rijkswaterstaat en gemeenten Raalte, Hellendoorn en Dalfsen.

We organiseren een aantal bijeenkomsten, zodat we aan deze wens kunnen voldoen:

Deeltraject Haarle

 • 20 november van 19.00 tot 20.30 uur
  • Locatie: Sportorant, Veldkampsweide 1, Haarle

Deeltraject Mariënheem oost

 • 23 november van 18.30 tot 20.00 uur
  • Locatie: De Schalm, Nijverdalseweg 30, Mariënheem

Deeltraject Mariënheem west

 • 23 november van 20.30 tot 22.00 uur
  • Locatie: De Schalm, Nijverdalseweg 30, Mariënheem

Deeltraject Heino-Raalte

 • 27 november van 18.30 tot 20.00 uur
  • Locatie: Omni Meubilae, Berkendijk 10, Heino

Deeltraject Heino noord

 • 27 november van 20.30 uur 22.00
  • Locatie: Omni Meubilae, Berkendijk 10, Heino

Er is op deze avonden geen vast programma. U kunt dus binnenlopen wanneer het u uitkomt. Er zijn medewerkers van de projectorganisatie en van Arcadis aanwezig om u een toelichting te geven bij de ontwerptekeningen en de verfijningen die zijn gedaan n.a.v. de meepraatbijeenkomsten. U ziet de ontwerpen zoals die eind december aan de bestuurders worden voorgelegd, deze worden tussentijds niet meer aangepast. We horen graag uw reactie op de voorlopige ontwerpen, zodat we die ook kunnen meegeven aan de bestuurders.

De ontwerptekeningen staan aan het einde van deze week op www.N35wijthmennijverdal.nl