Sluit
  1. Stuur door
Stuur door

Sports4kids 2018 is groter dan ooit

Kinderen in de gemeente Dalfsen hoeven zich na schooltijd niet te vervelen, want in 2018 gaat Sports4kids weer van start.

Dit sportprogramma stimuleert dat kinderen na schooltijd samen met leeftijdsgenoten bewegen en laat ze kennismaken met veel verschillende sporten.

Dit jaar wordt Sports4kids voor het eerst in zowel het voor- als najaar aangeboden in alle vijf kernen van de gemeente Dalfsen. Dit zorgt ervoor dat er elke week sport is na schooltijd. Er is een aantal nieuwe sporten toegevoegd aan het programma, waaronder voetbal (SVD en ASC), handbal (Tophandbal Dalfsen) vissen (HSV de Brasem), korfbal (d’Ommerdieck), tafeltennis (DTV’84), duiken (Zwembad Gerner), aikido (JudoKwai) en scouting (Scouting Dalfsen). Daarnaast is er een nieuw programma ‘Voetballen in de wijk’, waarbij kinderen worden aangemoedigd om naar speelvelden in de wijk te komen.

Sportpas

Om bewegen na schooltijd extra te stimuleren mogen kinderen die zich voor vijf of meer sporten opgeven een jaar lang gratis naschools sporten. Daarnaast beloont PEC Zwolle deze ‘sportieve kids’ met tickets voor een thuiswedstrijd van PEC Zwolle in het voorjaar.

Aanmelden

Het volledige sportprogramma is te vinden in de digitale folder via www.dalfsen.nl/sports4kids. Kinderen tussen vier en veertien jaar die geïnteresseerd zijn in een of meerdere sporten kunnen zich opgeven door op het linkje te klikken bij de desbetreffende sport(en) in de digitale folder.

Logo Sports4kids Logo Sports4kids