Sluit
  1. Stuur door
Stuur door

1e Verzamelplan kernen

Net zoals voor het buitengebied al gebeurt, gaan we ook voor de kernen werken met een jaarlijks verzamelplan. Meld u aan vóór 8 november!

Vanaf 25 augustus geldt in de kernen van onze gemeente een nieuw bestemmingsplan, namelijk het “Chw Bestemmingsplan kernen gemeente Dalfsen 2016”.

Het verzamelplan is een bestemmingsplan waarin de gemeente verschillende plannen, in dit geval in de kernen, bundelt tot één nieuw bestemmingsplan. Heeft u een (bouw-) plan dat niet in het bestaande bestemmingsplan past? Dan kunt u meedoen aan het jaarlijkse ‘Verzamelplan Kernen’.

Het verzamelplan voor de kernen start ieder jaar in september met de mogelijkheid om mogelijke plannen aan te melden. Door mee te doen aan het verzamelplan krijgt u intensieve
begeleiding bij uw plan. De planning is vooraf duidelijk en u bespaart minimaal 30% op de legeskosten. Het verzamelplan gaat alleen niet door als er minder dan vijf aanvragen zijn.

Op onze website www.dalfsen.nl/verzamelplankernen staat meer informatie en een folder over het verzamelplan.

Aanmelden kan tot 8 november!

Heeft u plannen in Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Hoonhorst, Oudleusen of Ankum? Dan kunt u meedoen aan het verzamelplan. Tot 8 november 2017 kunt u zich aanmelden. Dat kunt u doen door gebruik te maken van het online contactformulier. Ook kunt u bellen met de heer H. Lammertsen of de heer E. Vugteveen via 14 0529. Heeft u zich aangemeld? Dan plannen wij een gesprek met u in. In dit gesprek kijken wij samen met u naar de kans van slagen van uw plan.

Afbeelding uit de folder Verzamelplan Kernen Afbeelding uit de folder Verzamelplan Kernen