Sluit
  1. Stuur door
Stuur door

"WOZ-waarde te hoog? Wij maken gratis bezwaar voor u!"

Diverse bureaus en makelaars verlenen onder deze slogan "gratis" rechtsbijstand. De praktijk is echter anders.

Deze week ontvangen huishoudens in de gemeente Dalfsen de belastingaanslag voor gemeente- en waterschapsbelastingen. Op het biljet staat ook de WOZ-waarde. Nu heeft de slogan ‘"WOZ-waarde te hoog? Wij maken gratis bezwaar voor u!" vast wel eens ergens gelezen of gehoord. Diverse bureaus en makelaars verlenen onder deze slogan 'gratis' rechtsbijstand.

De kosten die GBLT moet uitbetalen, worden door de aan GBLT deelnemende gemeenten verrekend in hun tarieven. Uiteindelijk betalen alle woningeigenaren binnen de gemeente Dalfsen dus een prijs voor het bureau dat iemand inhuurt.

GBLT helpt u graag (en gratis!)

GBLT geeft uitvoering aan de Wet WOZ voor de gemeente Dalfsen en doet haar best de WOZ-waarde zo nauwkeurig mogelijk te bepalen. Als u van mening bent dat GBLT een fout heeft gemaakt, kunt u dit eenvoudig aangeven in een bezwaarschrift op www.gblt.nl via Mijn Loket.

Heeft u vragen?

Lees meer over het indienen van een bezwaar op www.gblt.nl of neem telefonisch contact op via 088-064 55 55. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.