De gemeente Dalfsen vindt het belangrijk om een veilig en warm thuis te bieden aan mensen die huis en haard hebben achtergelaten, omdat het onveilig voor hen is in eigen land. De gemeenteraad heeft het college gevraagd om – samen met betrokken partijen en inwoners – op zoek te gaan naar langdurige opvanglocatie(s) binnen de gemeente Dalfsen. De eerste stap die we hierin zetten, is het bedenken van belangrijke kaders en wensen voor opvangplekken. Graag willen we ook uw ideeën horen.

Inloopbijeenkomsten

Deze week waren er inloopbijeenkomsten in Nieuwleusen, Lemelerveld, Dalfsen en Oudleusen. Hier hebben inwoners waardevolle informatie gedeeld. Op woensdag 22 mei is de laatste inloopbijeenkomst in Hoonhorst. Iedereen is tussen 14.00 en 16.00 uur welkom bij het Anjerpunt in Hoonhorst (Grand Café Kappers).

Vul de enquête in

Was u niet bij een inloopbijeenkomst? Maar wilt u wel uw wensen delen, die voor u van belang zijn voor een opvanglocatie binnen de gemeente Dalfsen? Vul dan de digitale enquête in via: 

Let op! De enquête sluit op woensdag 22 mei om 12.00 uur.

We proberen zoveel mogelijk informatie op te halen. Alle informatie die we straks hebben opgehaald, gebruiken we om een overzicht te maken van wensen en eisen die we stellen aan een toekomstige locatie. Meer informatie leest u op: www.dalfsen.nl/structurele-opvang