Bereikbaarheid 14 0529

Icon

  • Sommige bedrijfscentrales blokkeren nummers die met een '1' beginnen. Dit kan alleen gewijzigd door de beheerder van de bedrijfscentrale;
  • Zakelijke mobiele telefoons kunnen problemen geven. Voorbeelden zijn netwerken als 'Grip' van KPN of 'Corporate Net' van Vodafone. Informeer bij de beheerder van uw bedrijfscentrale of uw zakelijke toestel hiermee te maken heeft;
  • Via enkele providers (telefoonmaatschappijen en/of carrier select) is het nog niet mogelijk 14 0529 te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets. Voor zover bekend zijn dit BBeyond, Scarlet en Skype. Neem voor meer informatie hierover contact op met uw provider.

Informatie voor abonnees van XS4All, Lyca en Lebara die 14 0529 niet kunnen bellen
Er is een probleem met het modem van XS4All en XS4All heeft daar geen oplossing voor en verwijst naar de leveranciers van de modems. Wel bestaat er voor een gedeelte van de geleverde modems (de Fritzbox) een workaround: kies *# gevolgd door het 14+ netnummer.
Voor abonnees van Lyca en Lebara is er nog geen workaround, u kunt de gemeente bereiken door te bellen met 0529 48 83 88.

Pagina opties