Coronavirus informatie ondernemers

Icon

We begrijpen dat de maatregelen die getroffen zijn in verband met het coronavirus grote gevolgen hebben voor ondernemers in de gemeente Dalfsen. Met deze pagina proberen we u zoveel mogelijk (op weg) te helpen. Zo vindt u antwoorden op veel gestelde vragen en links naar belangrijke telefoonnummers en websites.

Mist u iets op deze website? Geef het door aan de gemeente Dalfsen via het online contactformulier, telefoonnummer 14 0529 of door een mail te sturen naar gemeente@dalfsen.nl.

Vanaf dinsdag 17 maart en mimimaal tot en met 28 april zijn de Servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld gesloten. Het gemeentehuis in Dalfsen is alleen op afspraak van 8.30 tot 12.30 uur geopend. U kunt een afspraak maken door met de gemeente Dalfsen te bellen via telefoonnummer 14 0529. Inwoners en ondernemers worden opgeroepen om vragen zoveel mogelijk telefonisch te stellen. Het gemeentehuis is elke werkdag van 08.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 14 0529.

Online aanvragen tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (ondersteuning) Tozo 

 


Coronaloket KvK

Icon

Heeft u vragen? Kijk dan op www.kvk.nl/coronaloket. Staat uw vraag er niet tussen, bel dan naar het Kamer van Koophandel Adviesteam: 0800-2117.

Tegemoetkoming schade COVID-19 (TOGS)

Icon

Meer informatie over TOGS: een eenmalige tegemoetkoming van € 4.000.

FAQ coronavirus Rijksoverheid

Icon

Kijk op de website van de Rijksoverheid voor antwoorden op veel gestelde vragen over coronavirus voor werkgevers en ondernemers.

Nieuws gemeente Dalfsen

Icon

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het Coronavirus (COVID-19) in de gemeente Dalfsen

Voorschot Tozo aanvragen

Icon

De gemeente Dalfsen biedt zelfstandige ondernemers de mogelijkheid om een voorschot Tozo aan te vragen.

FAQ noordverordening recreatieondernemers

Icon

Wat betekent de nieuwe noodverordening voor recreatieondernemers

FAQ coronavirus ondernemers

Icon

Veel gestelde vragen over het coronavirus (COVID-19) door ondernemers aan de gemeente Dalfsen.

Informatie coronavirus vrijetijdseconomie

Icon

Op de website van Marketing Oost vindt u een overzicht van de landelijke en regionale maatregelen voor de vrijetijdseconomie.

Coronakrant: Raak geïnspireerd

Icon

Wij snappen dat er nu veel op ondernemers afkomt. Kijk op het KVK Coronaloket wat u kunt doen en welke regelingen de overheid aanbiedt.

Pagina opties

Maatregelen coronavirus
T/m 28 april zijn de Servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld gesloten. Het gemeentehuis is alleen op afspraak van 8.30 tot 12.30 uur geopend. Stel vragen zoveel mogelijk telefonisch via T. 14 0529. Via dit nummer maakt u ook een afspraak.

Het gemeentehuis is elke werkdag van 08.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar.

Kijk voor meer info op www.dalfsen.nl/corona

Sluit venster