Gemeentehuis Dalfsen

Gemeentehuis Dalfsen
Het gemeentehuis is op afspraak geopend. Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht! Voor veel producten en diensten kunt u ook terecht op onze website www.dalfsen.nl, zoals voor het doorgeven van een verhuizing of voor het aanvragen van een afschrift van de burgerlijke stand.

Wilt u een afspraak maken in het gemeentehuis op de dagen dat we geopend zijn, dan kunt u bellen met 14 0529. 

Servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld
De servicepunten van de gemeente Dalfsen in Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot tenminste 2 maart 2021 door de coronamaatregelen.  

Meer informatie
U kunt gebruik maken van het online contactformulier of stuur een e-mail naar gemeente@dalfsen.nl

Telefonische bereikbaarheid KCC*:
  • Maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.
Servicepunten: De servicepunten van de gemeente Dalfsen in Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot tenminste 2 maart 2021 door de coronamaatregelen.
Gemeentehuis:
  • Geopend op maandag van 08.30 tot 19.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Uitsluitend toegankelijk op afspraak.
Afspraak maken: U kunt alleen een afspraak maken via telefoonnummer 14 0529

* KCC = Klant Contact Centrum


Heeft u nog vragen?

Online dienstverlening
Op dagen dat wij zijn gesloten, kunt u voor veel producten en diensten wel gewoon op onze website terecht. Bijvoorbeeld:

Pagina opties

De servicepunten van de gemeente Dalfsen in Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot tenminste 2 maart 2021. Het gemeentehuis blijft op afspraak geopend. Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht! Meer informatie

Sluit venster