Integrale Fietsvise

Meest actuele fietsbeleid, alles samen in een brochure

Benieuwd naar het meest actuele fietsbeleid en de geplande acties voor de komende jaren? Lees dan onze ‘integrale fietsvisie’ of bekijk onze brochure. In de brochure vindt u de hoofdlijnen van het fietsbeleid en de speerpunten voor de komende jaren. Vervolgens zoomen we met name in op de geprioriteerde routes in Dalfsen. In het rapport ‘Integrale Fietsvisie gemeente Dalfsen’ vindt u de verdere uitwerking van de hoofdlijnen van het fietsbeleid. 

Fietsen staat de laatste jaren steeds meer in de belangstelling, ook in Dalfsen. Het is gezond en het is een duurzame manier van verplaatsen. De gemeente wil fietsen daarom verder stimuleren. Het onderwerp ‘Fiets’ uit het Gemeentelijk Vervoersplan (GVVP 2016-2026) was op hoofdlijnen nog actueel. Maar omdat het ambitieniveau hoog ligt, er veel ontwikkelingen zijn en provincie Overijssel een Kernnet Fiets heeft opgesteld, heeft de gemeente Dalfsen haar huidige fietsbeleid en hoofdfietsroutenetwerk geactualiseerd. Dit alles komt samen in bijgevoegde documenten.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via +14 0529, gemeente@dalfsen.nl of ons contactformulier. 

Pagina opties

De servicepunten van de gemeente Dalfsen in Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot en met in ieder geval 9 februari 2021. Het gemeentehuis blijft op afspraak geopend. Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht! Meer informatie

Sluit venster