Anders kijken naar werven: het Werkgeversservicepunt (WSP) komt graag bij u langs op 21 september!

Bent u werkgever? Dinsdag 21 september toert Barbara Lammertink, adviseur van het Werkgeversservicepunt vanuit de gemeente Dalfsen met collega-adviseurs van het WSP door het Vechtdal om verschillende werkgevers te bezoeken.

Tijdens deze afspraken krijgt u meer informatie over onder andere ‘open hiring’ en kosteloze bedrijfsanalyses om te onderzoeken of bijvoorbeeld taken anders kunnen worden verdeeld of informatie over de regionale arbeidsmarkt en de rol die het Leerwerkloket en Upgrade Jezelf kunnen spelen bij her-, bij- of omscholing van personeel. Deze adviseurs bezoeken ’s ochtends werkgevers in Hardenberg en toeren ’s middags door naar Raalte en Dalfsen.

Wilt u dat Barbara ook bij u aanschuift? Neem dan contact met haar op via telefoonnummer 06-24954649 of per mail op b.lammertink@dalfsen.nl 

Wat is het Werkgeversservicepunt?

Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle is het samenwerkingsverband van UWV en gemeenten in de Arbeidsmarktregio Zwolle. De focus ligt op persoonlijk advies aan en praktische ondersteuning van werkgevers. Werkgevers kunnen bij WSP terecht met vragen over o.a. scholing, begeleiding op de werkvloer of kandidaten voor vacatures.

Ook in de huidige arbeidsmarkt, waar de vraag vele malen groter is dan het aanbod, probeert WSP de beste man/vrouw voor de baan te vinden. De adviseurs van het WSP zijn van vele markten thuis, weten de weg in wet- en regelgeving, subsidies en voorzieningen. Het WSP zet een stapje meer voor werkgevers die diversiteit en inclusie hoog in het vaandel hebben en voor werkzoekenden die – bijvoorbeeld door een arbeidsbeperking – wat extra hulp kunnen gebruiken om (weer) aan de slag te kunnen. De dienstverlening van WSP is kosteloos, maar zeker niet vrijblijvend. Maatwerk is het streven en er wordt samen met de werkgever gezocht naar de beste oplossing voor zijn vraagstuk.

Van maandag 20 tot en met donderdag 23 september toeren WSP-adviseurs met een vintage-bus door de regio om werkgevers te bezoeken, maar ook buiten deze dagen om kun je het WSP bereiken door contact op te nemen met Barbara Lammertink.

Pagina opties