De WOZ-waardes zijn weer bekend

Ieder jaar opnieuw bepaalt GBLT de WOZ-waardes voor woningen en bedrijven in uw gemeente. U vindt de WOZ-waarde voor uw bedrijf of woning op uw taxatieverslag. Het taxatieverslag vindt u in uw documenten in de beveiligde Mijn Loket omgeving via gblt.nl.

De WOZ-waarde van uw woning of bedrijf kan anders zijn dan vorig jaar

De WOZ-waarde verandert mee met veranderingen van verkoopprijzen van woningen en bedrijven. Dit komt omdat de verkoopprijzen van woningen en bedrijven onderdeel zijn van de berekening van de WOZ-waarde. GBLT bepaalt de WOZ-waarde op basis van uw situatie.  Door de situatie op de woningmarkt kan de WOZ-waarde hoger zijn dan u verwachtte.

Oneens met de WOZ-waarde? Maak gratis bezwaar via GBLT

U kunt makkelijk bezwaar maken tegen de WOZ-waarde via Mijn Loket. In uw bezwaar geeft u aan waarom u het oneens bent met de WOZ-waarde. De taxateurs van GBLT beoordelen uw bezwaar. Klopt uw bezwaar? Dan past GBLT de WOZ-waarde voor u aan. U krijgt van GBLT een brief met de beslissing. Ga voor meer informatie naar www.gblt.nl/bezwaar-woz.

U heeft zes weken om bezwaar te maken tegen de WOZ-waarde

U vindt de WOZ-waarde ook op de belastingaanslag die u van GBLT ontvangt. U heeft vanaf dat moment zes weken om bezwaar te maken tegen de WOZ-waarde. Heeft u gekozen voor de Berichtenbox van Mijn Overheid? Dan ontvangt u uw belastingaanslag via de Berichtenbox.

Komt u er niet uit, heeft u vragen of extra hulp nodig?

GBLT helpt u graag. Ga naar www.gblt.nl. Of bel voor 1 april zodat wij u op tijd kunnen helpen met uw bezwaar. U kunt GBLT bellen op het nummer 088-064 55 55. Open van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Pagina opties

Door een storing kunnen op dit moment geen pasfoto's worden gemaakt in het gemeentehuis Dalfsen.

Sluit venster