Denkt u mee over het verbeteren van de hoofdfietsroutes?

De gemeente Dalfsen heeft de ambitie om het fietsen in de gemeente verder te stimuleren en nog aantrekkelijker te maken. Een van de acties die hieraan bijdraagt is het verbeteren van de hoofdfietsroutes. Daarom organiseren we drie Praatcafés, waarbij u mee kan denken met ons.

 

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van ervaringen en wensen over de fietsroutes in onze gemeente, nodigen wij u van harte uit om hierover met ons mee te denken. Dit kan tijdens een van de drie georganiseerde Praatcafés, ieder in een andere kern. Het Praatcafé is opgezet als inloopavond, waarbij u zelf kunt bepalen op welk moment u wilt binnenlopen.

Data en locaties

  • Dinsdag 7 mei van 17.00 tot 19.00 uur in de Trefkoele, Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen
  • Woensdag 8 mei van 17.00 tot 19.00 uur in Kulturhus De Spil, Koningin Julianalaan 10,  Nieuwleusen
  • Donderdag 9 mei van 17.00 tot 19.00 uur in Kulturhus De Mozaïek, Kroonplein 58, Lemelerveld

Het Praatcafé

Tijdens het Praatcafé krijgt u de gelegenheid om met ons mee te denken door uw ervaringen, wensen en expertise met ons te delen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan knelpunten of gevaarlijke situaties die u ervaart tijdens het fietsen. Op de grote kaarten die u deze avond te zien krijgt, staan de verschillende fietsroutes aangegeven. Per route kunt u aangeven wat uw ervaring, wens of opmerking hierbij is. Dit  wordt meegenomen tijdens de vervolgstappen die genomen gaan worden de komende maanden. Tijdens het Praatcafé krijgt u hier meer informatie over.

Online enquête

We hopen dat u bij één van de Praatcafés aanwezig kunt zijn. Mocht u verhinderd zijn, dan is het ook mogelijk uw mening te geven door een online enquête in te vullen via: https://nl.surveymonkey.com/r/ZNCXH5H.  

Te downloaden:

Pagina opties