Digitale informatiebijeenkomst CPO starterswoningen Lemelerveld

Begin 2021 start de uitgifte van grond in het plan Nieuwe Landen II in Lemelerveld voor de bouw van starterswoningen (sociale koopwoningen). Dit gebeurt in een zogenaamd Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). CPO betekent dat je samen met een groepje mensen in een vereniging een woonproject realiseert.

Deze manier van bouwen vindt voor het eerst plaats in de gemeente Dalfsen. Daarom organiseert de gemeente vooruitlopend op de inschrijving een digitale informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst word je geïnformeerd over wat CPO precies inhoudt en welke voorwaarden voor deelname van toepassing zijn. De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 januari 2021 om 19:30 uur.

Meld je aan

Ben je starter en heb je belangstelling voor (eventuele) deelname aan het CPO-traject in Lemelerveld? Meld je dan uiterlijk 18 januari 2021 aan voor de informatiebijeenkomst via wonen@dalfsen.nl. Je ontvangt dan een link waarmee je op 20 januari 2021 kunt inloggen.

Pagina opties

De servicepunten van de gemeente Dalfsen in Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot en met in ieder geval 9 februari 2021. Het gemeentehuis blijft op afspraak geopend. Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht! Meer informatie

Sluit venster