E-bike probeerweken

Met de e-bike kun je zonder al te veel moeite en inspanning langere afstanden overbruggen zodat je de auto vaker kunt laten staan. Een fietsrit naar het werk is goed voor lichaam en geest. Bovendien bespaar je benzinekosten en is het goed voor het milieu. We willen onze inwoners daarom graag stimuleren op de fiets te stappen, juist in deze tijd waarin we veel thuis zijn of moeten werken. Maar zo’n fiets schaf je ook niet zomaar aan. Hoe handig is het dan om op een eenvoudige en goedkope manier een elektrische fiets uit te proberen?

Op dit moment lopen er twee acties om het gebruik van een e-bike te stimuleren.

1. Bij Salland Tweewielers in Dalfsen kun je gratis een week een e-bike uitproberen. Via het online reserveringsformulier selecteer je Salland Tweewielers en de gewenste huurperiode. Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staat waar je de sleutels en de fiets kunt ophalen. Je kunt nu een week lang gratis een e-bike proberen! Deze actie loopt tot en met 11 februari. Dit kan via https://www.goingeasy.nl/?hash=63a6774722114a8d58d92bbd450c321c8098fc1f

2. Bij het industrieterrein in Dalfsen, bij Stichting Philadelphia, staan 5 deelfietsen klaar die je voor €2,- per dag kan gebruiken. Dit kan je tot de kerstvakantie gebruiken. U kunt de fietsen in gebruik nemen na het openen van de Deelfiets-app (nieuw) op uw smartphone. Meer informatie over deze app is te lezen op www.deelfietsnederland.nl. De (accu’s van de) fietsen worden dagelijks gecontroleerd en opgeladen door stichting Philadelphia.

Pagina opties