Elektrische fiets uitproberen tijdens afsluiting N340 (Hessenweg) van 6 t/m 30 augustus

Graag een elektrische fiets uitproberen? Dat kan vanaf 6 augustus in Dalfsen als de N340 (Hessenweg) tijdelijk gesloten wordt voor automobilisten.

Bij het gemeentehuis in Dalfsen staan tijdens de afsluiting (6 tot en met 30 augustus) van de Hessenweg tien deelfietsen klaar. Voor slechts € 2,- per dag kunt u een nieuwe elektrische fiets uitproberen. De e-fiets heeft meerder versnellingen en standen, zodat u mooi kunt testen of een elektrische fiets wat voor u is.

Werkt u bijvoorbeeld in Zwolle of in Ommen? Dan kunt u ervaren hoe het is naar het werk te fietsen. Zeker als de Hessenweg (N340) voor de automobilist is afgesloten, 6 tot en met 30 augustus. Tijdens deze afsluiting kunt u gebruik maken van dit probeeraanbod, ook dankzij een financiële bijdrage van provincie Overijssel.

De fietsen staan op het voorplein van het Dalfser gemeentehuis aan de Raadhuisstraat. U kunt de fietsen in gebruik nemen na het openen van de deelfiets-app op uw smartphone. Meer informatie over deze app is te lezen op www.deelfietsnederland.nl.

Pagina opties