Fotowedstrijd voor gemeentemagazine

Jouw prachtige foto uit de gemeente Dalfsen terugzien in het vernieuwde gemeentemagazine 2020 (voorheen gemeentegids)? Dat kan! Doe mee aan de fotowedstrijd en maak kans op de coverfoto en één van de drie geldprijzen. Tot 31 oktober 2019 kunnen eigen belevingsfoto’s – die gemaakt zijn ergens in de gemeente Dalfsen – ingestuurd worden via www.dalfsen.nl/fotoinzending. Dit mag ook een foto zijn die u al eens eerder heeft gemaakt in een ander seizoen. De mooiste foto’s worden naast het gemeentemagazine ook voor campagnes, de website en social media ingezet.

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats in het gemeentemagazine, waarbij de winnende foto de coverfoto wordt. Daarnaast ontvangen de winnaars een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats).

Waar moeten de foto’s aan voldoen?

Wanneer u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, houdt u dan rekening met de volgende criteria:

  • Alleen inwoners van de gemeente Dalfsen kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd.
  • Per persoon mogen maximaal vier foto’s worden ingeleverd via www.dalfsen.nl/fotoinzending.
  • De foto’s moeten genomen worden/zijn in de gemeente Dalfsen.
  • Om kans te maken op de coverfoto dient het een staand formaat te hebben. Liggende foto’s zijn uiteraard ook welkom voor de inhoud van het gemeentemagazine of andere middelen.
  • De prijzen worden verdeeld onder verschillende mensen. Heeft u meer dan één foto ingezonden? Dan maakt u slechts 1 keer kans op een van de prijzen.
  • De foto dient een bestandsgrootte van minimaal 3 MB te hebben, maximaal 19 MB.
  • Als u personen fotografeert, vergeet u dan niet vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.
  • U stemt met het inzenden van de foto in dat wij uw naam mogen vermelden indien u een van de prijzen wint. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens.
  • De ingezonden foto’s mogen rechtenvrij gebruikt worden door de gemeente Dalfsen voor campagnemateriaal, website en social media.

Winnende foto’s

De jury (bestaande uit de burgemeester, twee gemeenteraadsleden en de afdeling Communicatie) kiest de top 3 foto’s. De winnaars worden 14 november bekend gemaakt en krijgen schriftelijk bericht. We zien uw foto(‘s) graag tegemoet!

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met gemeente Dalfsen via gemeente@dalfsen.nl, het contactformulier op de website www.dalfsen.nl of door te bellen naar +14 0529.

Pagina opties