Gemeentelijke dienstverlening aangepast tot 1 september

Omdat wij nog steeds te maken hebben met maatregelen rondom het Corona virus. Heeft de gemeente haar dienstverlening tot 1 september aangepast. Op maandag is het gemeentehuis alleen op afspraak geopend van 8.30 tot 19.00 uur. Dinsdag tot en met vrijdag is het gemeentehuis op afspraak open van 8.30 tot 12.30 uur. De gemeente roept inwoners en ondernemers op vragen zoveel mogelijk via telefoonnummer 14 0529 te stellen. Via dit nummer kan ook een afspraak gemaakt worden. Telefonisch is de gemeente dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdagen tot 12.30 uur. De Servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld zijn gesloten.

Alle aanpassingen tot 1 september op een rij:

  • Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend van 8.30 tot 12.30 uur (op maandag tot 19.00 uur).
  • Stel vragen zoveel mogelijk via telefoonnummer 14 0529.
  • Via dit nummer kan ook een afspraak gemaakt worden.
  • De Servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld zijn gesloten.
  • De openingstijden van de balies bij Burgerzaken zijn als volgt (let op: ook alleen op afspraak):
  • Maandag:                    08.30 uur tot 19.00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag       08.30 uur tot 12.30 uur
  • Voor de overige afdelingen in het gemeentehuis geldt: telefonisch contact en via beeldbellen.
  • Is een bezoek aan het gemeentehuis echt noodzakelijk? Maak dan eerst telefonisch een afspraak met de betreffende medewerker.
  • Beleidsstukken die ter inzage liggen kunnen uiteraard worden ingezien. Ook hiervoor geldt: maak eerst telefonisch een afspraak.

Voor wat betreft de medewerkers in de buitendienst: het beheer en onderhoud van de openbare ruimte en de gemeentelijke taken op het gebied van toezicht gaan gewoon door. Echter wel met inachtneming van de landelijke richtlijnen en de inmiddels vanzelfsprekende anderhalve meter afstand.

Infopunten

Vanaf 25 mei is het Infopunt telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en woensdagavond van 18.30 – 20.30 uur. Het telefoonnummer is 0529 793013. In verband met de coronacrisis is het fysieke Infopunt voorlopig nog dicht.

Zwembaden

Sinds woensdag 20 mei zijn de openluchtzwembaden in de gemeente Dalfsen geopend met beperkte openingstijden en doelgroepen per bassin. Uiteraard met inachtneming van een aantal belangrijke richtlijnen. Alle informatie over de geldende maatregelen en de richtlijnen waarbinnen gezwommen mag worden staat op www.dalfsen.nl/corona.

Pagina opties

Maatregelen coronavirus
Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. De servicepunten zijn tot 1 september 2020 gesloten. U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14 0529. Meer informatie: www.dalfsen.nl/openingstijden

Sluit venster