Gratis advies voor een duurzaam en toekomstbestendig bedrijfspand

Welke stappen zet u richting een duurzaam bedrijfspand? We helpen u graag op weg. Vraag nu een gratis en onafhankelijk advies aan.

Plan uw gratis afspraak door te mailen naar duurzaamdalfsen@dalfsen.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer. Let op: er is plek voor 20 adviesgesprekken. Vol = vol!

De energieadviseur van Energieke Regio komt bij u langs en helpt bij het maken van keuzes. Er is aandacht voor energiebesparing en –opwek, wet– en regelgeving, subsidiemogelijkheden en uw eigen behoeftes op gebied van duurzaamheid. U ontvangt een advies inclusief een stappenplan op maat voor uw bedrijf.

Pagina opties

Sluiting balies burgerzaken op vrijdag 22 oktober

In verband met werkzaamheden aan het ICT-netwerk zijn op vrijdag 22 oktober de balies van burgerzaken in het gemeentehuis van Dalfsen en het gemeentelijk servicepunt in Nieuwleusen gesloten. Dit betekent dat u op deze dag in het gemeentehuis of het servicepunt geen aanvraag van bijvoorbeeld uw paspoort kan doen. Mocht u vragen hebben, kunt u ons klantcontactcentrum bereiken via telefoonnummer 14 0529.

Sluit venster