Inloopbijeenkomsten ontwerp Omgevingsvisie 1.0 gaan niet door

Dinsdag 16 november en donderdag 18 november waren de laatste inloopbijeenkomsten voor de ontwerp Omgevingsvisie 1.0 gepland. Gezien de maatregelen die afgelopen vrijdag zijn aangekondigd, heeft gemeente Dalfsen een heroverweging over deze inloopbijeenkomsten moeten maken.

De fysieke inloopbijeenkomsten op dinsdag 16 november in de Mozaïek in Lemelerveld en op donderdag 18 november in het gemeentehuis in Dalfsen gaan niet door.


 

Digitale mogelijkheid

Als alternatief wordt u de mogelijkheid geboden digitaal met de gemeente in gesprek te gaan. Dit kan op dinsdagavond 16 november tussen 19:00 en 21:00 uur. Wilt u gebruik maken van deze digitale mogelijkheid? Meld u zich dan aan via omgevingsvisie@dalfsen.nl. U krijgt dan extra informatie en een link voor een Teams-vergadering toegestuurd.

Mocht digitaal geen mogelijkheid voor u zijn en heeft u toch vragen of wilt u in gesprek? Dan vragen wij u telefonisch contact op te nemen met de gemeente Dalfsen via 14 0529.

Pagina opties

Vanwege aangescherpte coronamaatregelen zijn de servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld t/m 17 december gesloten. Heeft u een vraag dan kunt u gebruik maken van het online contactformulier, e-mailadres gemeente@dalfsen.nl of telefoonnummer 14 0529.

Sluit venster