Jouw starterswoning realiseren in Lemelerveld samen met anderen? Schrijf je in!

Op 8 februari 2021 start de uitgifte van grond in het plan Nieuwe Landen II in Lemelerveld voor de bouw van maximaal 22 starterswoningen (sociale koopwoningen). Dit gebeurt in een zogenaamd Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Dit betekent dat je samen met een groep aan de slag gaat om het project te realiseren. Gegadigden kunnen zich tussen 8 en 21 februari inschrijven.

Inschrijven en meer informatie

Om kans te maken op een van de woningen kun je je vanaf 8 februari tot en met 21 februari digitaal inschrijven op www.dalfsen.nl/kaveluitgifte. Hier vind je vanaf 8 februari ook alle aanvullende informatie over het project. De woningen worden uitgegeven volgens het uitgiftesysteem.

Samen jouw starterswoning realiseren

CPO houdt in dat je samen met een groep, in dit geval allemaal starters, in overleg gaat over de te bouwen woningen binnen de randvoorwaarden die er vanuit de gemeente gelden, zoals het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en maximale koopprijs. Je gaat dus samen met de groep aan de slag met een bouwplan en op zoek naar een aannemer. Dit onder begeleiding van een bureau, Ushi. Je hebt hiermee dus de kans om binnen je eigen mogelijkheden en wensen een starterswoning te laten bouwen.

Vragen?

Heb jij nog vragen over het project, dan kun je kijken op www.dalfsen.nl/kaveluitgifte of bellen met de gemeente op telefoonnummer +14 0529.

Pagina opties

De servicepunten Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot en met tenminste 15 maart 2021. Het gemeentehuis blijft op afspraak geopend. Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht!

Sluit venster