Kantlijnen op fietsroute Zwolle - Dalfsen

Gebruikers van de fietsroute Zwolle – Dalfsen hebben bij de gemeente de wens ingebracht om de route ook tijdens de donkere dagen beter zichtbaar te maken. Vandaag is hier invulling aan gegeven door op de fietsroute over de gehele lengte aan beide zijden een kantstreep aan te brengen. In het donker reflecteert de kantstreep het licht, waardoor fietsers goed worden geleid. Wel zo veilig!

Op de foto’s is nu nog aan één kant de kantstreep te zien. Uiteraard is het eindresultaat dat dit aan beide kanten van de weg is aangebracht.

De komende tijd wordt de route nog verder “aangekleed”. Zo wordt op de hele route van Dalfsen naar Zwolle de bewegwijzering aangepast en worden speciale fietslogo’s voor deze route aangebracht. Daarnaast komt er op een logisch plek een rustpunt, ingericht met verschillende voorzieningen voor de fiets. Op deze manier wordt de fietsroute voor iedereen herkenbaar en kunnen we er goed gebruik van maken samen. Meer informatie hierover volgt later!

Pagina opties

De servicepunten Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot en met tenminste 11 mei 2021. Het gemeentehuis blijft op afspraak geopend (14 0529). Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht.

Sluit venster