Kies en doe mee met de Agro-Carrousel

In 2022 organiseert het Ondernemershuis voor het Vechtdal, samen met erfcoaches en verschillende adviesorganisaties, de Agro-Carrousel voor agrarische ondernemers. De Agro-Carrousel zijn bijeenkomsten met elk een eigen thema en deze worden gehouden bij collega-ondernemers in de regio. Deelname is gratis en je kunt als agrarisch ondernemer in en uit de carrousel stappen waar en wanneer je wilt.

Keuzes maken in tijden van crisis

Je kent het wel, dat je iemand vraagt wat wil hij of zij wil drinken en dat je als antwoord krijgt: ‘Doe maar wat’. Die ander laat de keuze dus aan jou en kan daarmee positief, maar ook negatief verrast worden. Dit principe geldt overal en voor iedereen. Met andere woorden als je als ondernemer niet je eigen plan maakt, dan kun je onaangenaam verrast worden door wat een ander voor je bepaalt. Vooral in tijden van crisis, waarmee we nu in de agrarische sector te maken hebben, is het belangrijk om zelf je keuzes te maken.

Kies zelf en doe mee

Voor de agrarische ondernemers wordt er door Den Haag en de wereldeconomie veel beslist. Wat is daarvan de impact op de erven in het Vechtdal? Maar belangrijker nog; wat wil en kun je er zelf aan doen? Ben je nieuwsgiering hoe collega-ondernemers bepaalde keuzes hebben gemaakt? Doe dan mee met de Agro-Carrousel waarmee we vanuit het Ondernemershuis voor het Vechtdal met ondernemers meedenken over actuele en toekomstgerichte thema’s. Daarnaast kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met erfcoaches en adviesorganisaties.

Agro-Carrousel 2022 programma

Welkom

Je bent van harte welkom bij de eerste themabijeenkomst Innovatie & Vernieuwing op 16 maart bij Future Farm. Aanmelden via de activiteitenkalender op www.ondernemershuisvechtdal.nl. Neem voor vragen contact op met Diane Stap, Agro & Foodadviseur van het Ondernemershuis (diane@ondernemershuisvechtdal.nl).

Pagina opties

Door een storing kunnen op dit moment geen pasfoto's worden gemaakt in het gemeentehuis Dalfsen.

Sluit venster