Knutselwerkjes actie voor ouderen groot succes!

De oudere mensen in onze gemeente opvrolijken met iets moois; dat was het idee van kinderburgemeester Myla Groenendijk. Haar oproep aan alle kinderen uit de gemeente Dalfsen om iets te knutselen leverde postzakken vol moois op!

Vorige week ging Myla samen met haar mede-kandidaatjes voor het kinderburgemeesterschap op pad om de knutselwerkjes rond te brengen. En dat zorgde voor veel leuke reacties!

Myla ging samen met Sara Eilert langs bij de bewoners van woonzorgcentrum Brugstede  in Lemelerveld. Kyan Siero bracht de knutselwerken in Nieuwleusen bij De Hulstkampen. En Liora Raap bracht een bezoek aan Rosengaerde in Dalfsen. Met een grote glimlach werden de knutselwerkjes in ontvangst genomen door de bewoners.

De oproep van Myla leverde ongeveer 110 tekeningen, werkjes en zelf gemaakte spelletjes op. Allemaal gemaakt door kinderen van Kinderopvang De Kleine Kornuiten, basisschool De Polhaar, basisschool De Vuursteen, basisschool De Tweemaster en veel kinderen van andere scholen.

Bedankt voor al het moois: jullie hebben heel veel mensen écht blij gemaakt!


Liora Raap bezocht Woonzorgcentrum Rosengaerde in Dalfsen en….


….Kyan Siero De Hulstkampen in Nieuwleusen en….


….Myla Groenendijk ging samen met Sara Eilert langs bij een woonzorgcentrum in Lemelerveld

Pagina opties

De servicepunten Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot tenminste 1 juni 2021. Het gemeentehuis blijft op afspraak geopend (14 0529). Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht.

Sluit venster