Laatste mogelijkheid indienen nieuwe initiatieven lokaal akkoord ‘Een Kerngezond Dalfsen’

In samenwerking met inwoners en organisaties uit de gemeente Dalfsen is afgelopen jaar het lokaal akkoord ‘Een Kerngezond Dalfsen’ tot stand gekomen. Hieruit zijn 11 initiatieven ontstaan die een bijdrage leveren aan de gezonde(re) leefstijl van inwoners. Er zijn financiële middelen beschikbaar om in 2021 nieuwe initiatieven te ontplooien of de huidige verder uit te breiden. Initiatieven kunnen voor 1 april 2021 ingediend worden door het formulier op www.samendoenindalfsen.nl/kerngezond in te vullen en te mailen naar kerngezond@dalfsen.nl.

Tot nu toe zijn er projecten gestart om via sport en bewegen eenzaamheid onder ouderen te verminderen en is er een project gestart voor kinderen tot 6 jaar, gericht op een goede motorische ontwikkeling. Heeft u ook een leuk initiatief dat inwoners helpt om een gezonde(re) leefstijl te ontwikkelingen? Kijk dan op www.samendoenindalfsen.nl/kerngezond om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidie.

Bestaande initiatieven
Kijk voor een overzicht van alle bestaande initiatieven op www.samendoenindalfsen.nl/kerngezond. Hier vindt u ook meer informatie over het lokaal akkoord Een Kerngezond Dalfsen. Zijn er na het bekijken van de website nog vragen? Neem in dat geval contact op met de buurtsportcoaches via buurtsportcoaches@dalfsen.nl of bel 14 0529.

Pagina opties

De servicepunten Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot en met tenminste 11 mei 2021. Het gemeentehuis blijft op afspraak geopend (14 0529). Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht.

Sluit venster