Leer- en werkbedrijf De Enk exposeert in de foyer van het gemeentehuis van 5 april t/m 21 mei 2019!

Een goede match.
10 oktober 2018 is er iets moois opgebloeid tussen de gemeente Dalfsen en Leer- en werkbedrijf De Enk uit Lemelerveld op de beursvloer in De Spil te Nieuwleusen.

In ruil voor het bakken van overheerlijke appeltaarten (met roomboter) voor de raadsleden, mag de De Enk exposeren in de expositieruimte van het gemeentehuis. Hier zijn we als De Enk ontzettend blij mee, mede ook omdat we hiermee kunnen laten zien wat we in huis hebben.

In ons atelier en de houtwerkplaats zijn de deelnemers fanatiek en enthousiast aan het werk gegaan. Met als resultaat prachtige uiteenlopende schilderijen, op hout of canvas en houten werkstukken al of niet gebrand. 

Leer- en werkbedrijf De Enk, gevestigd aan de Vilstersestraat 5 te Lemelerveld, biedt werkplekken aan voor mensen met een beperking. De doelgroep is zeer divers evenals de leeftijdscategorie. Onze deelnemers zijn werkzaam in verschillende leerlijnen. Ieder mag op eigen niveau functioneren.

Onze winkel is het visitiekaartje van De Enk waar je terecht kunt voor diverse woonaccessoires, ingekocht of handgemaakt. De expositie in het gemeentehuis van Dalfsen laat een tipje van de sluier zien van wie we zijn en wat we doen. Kom vooral  bij beide kijken en laat u verrassen!

De werken van Leer-werkbedrijf De Enk zijn te bewonderen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Graag tot ziens,

Team De Enk

 

Pagina opties