Mondkapjes in het gemeentehuis

Afbeelding persoon met mondkapje en logo Rijksoverheid

De gemeente Dalfsen conformeert zich aan het dringende advies tot het dragen van niet medische mondkapjes van de rijksoverheid. Wij adviseren onze bezoekers dringend ook een mondkapje te dragen. Wij gaan ervan uit dat onze bezoekers zich houden aan de huisregels. Wij gaan niet over tot de verplichting van het dragen van een mondkapje voor onze bezoekers. Daarvoor hebben wij al voldoende voorzorgsmaatregelen getroffen.

Net als bezoekers dragen ook medewerkers van de gemeente Dalfsen een mondkapje in het openbare deel van het gemeentehuis. Medewerkers van achter de balies hoeven niet persé een mondkapje te dragen, omdat ze werken op voldoende afstand door de aanwezigheid van een balie. Ook zijn de balies voorzien van spat/kuchschermen.

Pagina opties

Maatregelen coronavirus
Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14 0529. De servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld zijn vanaf 1 september 2020 weer geopend en kunt u bezoeken zonder afspraak. Meer informatie: www.dalfsen.nl/openingstijden

Sluit venster