Myla schrijft….

De kinderburgemeester van de gemeente Dalfsen aan het woord.

Hoi iedereen. Af en toe schrijf ik voor jullie op wat ik als kinderburgemeester allemaal heb gedaan. Sommige dingen gaan helaas niet door, maar toch heb ik nog leuke dingen kunnen doen!

In januari mocht ik voorlezen op het kinderdagverblijf ‘Het Domein’. Eerst heb ik uitleg gekregen van Bertine van de bibliotheek en toen heb ik voorgelezen uit het boekje ‘Vos gaat een stukje rijden’. Ik zat in een grote roze stoel, het leek wel een troon en de kleine kindjes zaten te luisteren op de grond. Ik vond het zelf heel leuk om te doen en heb er zeker weten van genoten, omdat ik zelf ook van lezen hou. Ik lees graag jeugdthrillers of kookboeken. Ik lees ook graag tijdschriften zoals, Tina, Meiden en Girls.

In december mocht ik helpen met het opnemen van het nieuwjaarsfilmpje. De filmmaker kende ik al van de theaterschool waar hij de leraar is. De opnames waren met de wethouders en de burgemeester. Het was erg koud, maar heel erg leuk om te doen. Hopelijk kan ik de komende tijd weer nieuwe dingen doen. Ik heb er zin in!

Groetjes Myla 

Pagina opties

Door een storing kunnen op dit moment geen pasfoto's worden gemaakt in het gemeentehuis Dalfsen.

Sluit venster