Oldskool gymactiviteiten Nieuwleusen gaan weer van start

In oktober 2020 startte Kerngezond Dalfsen een pilot met “Oldskool gymlesactiviteiten” in Nieuwleusen. Omdat het enthousiasme bij de deelnemers van de activiteit groot was start Kerngezond Dalfsen vanaf september met nieuwe wekelijkse gymlessen voor volwassenen tussen de 18 en 50 jaar.

Kosten en aanmelden
De eerste les is op maandag 6 september in een sporthal van Kulturhus de Spil. Deelnemers betalen € 3,50 per les. Er is plek voor 24 deelnemers op volgorde van aanmelding en vol = vol. Aanmelden kan tot 1 dag voor de start van de les via de website www.dalfsenbeweegt.nl onder het kopje Oldskool Gymles. Een les gaat door met minimaal 8 deelnemers.

Afwisselende lessen
Buurtsportcoach Marco Hollak: “Het idee ontstond destijds om volwassenen weer te laten genieten van gymlesactiviteiten die zij op de basisschool ook kregen. Denk hierbij aan apenkooi, trefbal en alle andere leuke spellen van vroeger. En wij gaan nog een stapje verder, want ook bootcamp en andere activiteiten gericht op kracht en uithoudingsvermogen komen voorbij.”

Van beginner tot ervaren beweger
Ook dit nieuwe seizoen verzorgt Evaline Ridderikhoff de lessen. Evaline richt de lessen zo in, dat die voor  beginnende én ervaren bewegers leuk zijn. Elke keer staat er wat anders op het programma, waarbij het plezier voorop staat!

Meer informatie
Neem met vragen of voor meer informatie contact op met  buurtsportcoach Marco Hollak via buurtsportcoaches@dalfsen.nl.

Kerngezond Dalfsen
De Oldskool gymlessen maken onderdeel uit van Kerngezond Dalfsen. Met dit initiatief wil de gemeente Dalfsen, samen met lokale organisaties, bijdragen aan een toekomst waarin iedere inwoner in de gemeente Dalfsen de mogelijkheid heeft een gezonde leefstijl na te streven.

Pagina opties