Online een kijkje nemen in een energieneutraal huis

Bent u benieuwd naar een praktijkvoorbeeld van een energieneutrale verbouwing? Gees en Geert Nap uit Nieuwleusen nodigen u van harte uit om online bij hen een kijkje te nemen.

In dit webinar licht Geert Nap toe hoe zij zijn gekomen tot de keuze om de woning energieneutraal te maken. Ook vertelt hij hoe ze dit hebben aangepakt en wat er allemaal bij kwam kijken. Er komen veel foto's voorbij en het webinar is opgenomen in de woning zelf. Het webinar is nog tot eind juli online terug te kijken via www.tinyurl.com/3zynbax7.

Project Energieneutraal Verbouwen

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door vijf Overijsselse gemeenten. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren, waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt. Kijk op www.duurzaambouwloket.nl/env voor meer informatie.

Pagina opties

Donderdag 29 juli 2021 12:00 uur t/m vrijdag 30 juli 2021 vinden er onderhoudswerkzaamheden aan het systeem plaats. Tijdens deze periode kunnen er geen reisdocumenten worden aangevraagd. Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 14 0529.

Sluit venster