Online presentatie Energieneutraal Verbouwen

In een energieneutraal huis woont u comfortabel, wekt u energie op en gebruikt u zo min mogelijk energie. Zo bent u klaar voor uw duurzame toekomst.  Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij bieden inspiratie en concrete informatie in de online presentatie Energieneutraal Verbouwen.

Tijdens deze presentatie vertelt een energieneutraalcoach over verschillende maatregelen, de kosten en financieringsmogelijkheden. U kunt de presentatie heel eenvoudig volgen op uw computer, tablet of telefoon.

Aanmelden voor deze gratis online presentatie

Op donderdag 4 februari van 20.00 tot 21.00 uur geven wij de online presentatie Energieneutraal verbouwen, hoe doe je dat? Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/env om u aan te melden om u aan te melden voor de presentatie.

Tijdens de online presentatie kunt u in de chat vragen stellen. Ook kunt u zich na afloop opgeven voor de vervolgpresentatie of contact opnemen met de energieneutraal coach voor advies over uw eigen woning.

ERVARINGSVERHAAL

Wilt u al inspiratie opdoen? Lees dan het verhaal van Marinus en Cora Lammers uit Hardenberg waarin zij vertellen hoe zij hun woning energieneutraal hebben gemaakt: “Energie is duurder dan rente, dus verduurzamen loont”. www.energieloket-west-overijssel.nl/ervaringsverhaal Lees dan de ervaringsverhalen op ons energieloket. www.duurzaambouwloket.nl/dalfsen.

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door de gemeenten in NW-Overijssel. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren, waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt. Meer informatie over dit project leest u op: www.duurzaambouwloket.nl/env

Pagina opties

De servicepunten Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot en met tenminste 11 mei 2021. Het gemeentehuis blijft op afspraak geopend (14 0529). Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht.

Sluit venster