Subsidie voor isoleren tijdelijk verhoogd naar bijna 30%!

Woningeigenaren die minimaal twee energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren kunnen de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) aanvragen. En voor de aankoop van zonneboilers en warmtepompen is er de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).

U komt voor de tijdelijk verhoogde subsidie in aanmerking als minstens één van de minimaal twee isolatiemaatregelen (spouw, dak, gevel, vloer of glas) na 1 juni 2020 is uitgevoerd en betaald. U krijgt dan niet 20, maar bijna 30 procent subsidie! Het tijdelijk verhoogde subsidiebedrag is beschikbaar tot en met 31 december 2020.

Ook na 2020 is er subsidie beschikbaar voor isolatiemaatregelen. Dan valt isolatie onder de regeling Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Via de ISDE kunt u nu al een tegemoetkoming aanvragen voor de aankoop van zonneboilers en warmtepompen. Deze regeling is voor particulieren en voor zakelijke gebruikers.

Kijk voor meer informatie op de site van RVO:

https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/isde

https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seeh/eigenaar-en-bewoner

Pagina opties

De servicepunten Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot en met tenminste 11 mei 2021. Het gemeentehuis blijft op afspraak geopend (14 0529). Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht.

Sluit venster