Tijdelijk eenrichtingsverkeer Raadhuisstraat

Foto van de wegafsluiting vanaf de steiger in het Waterfront

De bouwwerkzaamheden aan het Waterfront Dalfsen zijn na de bouwvakantie weer van start gegaan. De ruimte rondom de bouwlocatie is zodoende ook weer verruimd. Op een deel van de weg staan bouwhekken waardoor de Raadhuisstraat ter hoogte van de bouwplaats smaller is. Een aanpassing van de verkeerscirculatie is hierdoor weer noodzakelijk. Vanuit het oogpunt van verkeersveiligheid heeft de gemeente Dalfsen er voor gekozen om tot eind 2019 eenrichtingsverkeer in te stellen voor de Raadhuisstraat.

Deze geldt voor het gemotoriseerde verkeer. Rijdend vanaf het gemeentehuis richting de Rondweg kan de Raadhuisstraat op die plek niet gepasseerd worden en moet het verkeer de omleidingsroute volgen. Fietsers kunnen beide richtingen wel blijven gebruiken.

De maatregel geldt alleen op werkdagen. Dat houdt in dat van vrijdag 16:00 uur tot maandag 06:00 uur er wel twee richting verkeer mogelijk is. De bouwhekken worden aan het eind van de werkweek verplaatst.  

Omleiding

Het bouwverkeer wordt door een bewegwijzerde route vanaf de Raadhuisstraat via onder andere Pleijendal naar de Rondweg geleid. Deze omleidingsroute geldt ook voor het gemotoriseerde verkeer en de bus.

Bij vragen over ontwikkelingen rondom de bouwwerkzaamheden van het Waterfront kan contact worden opgenomen met Stefan Haverkort van Koenen Bouw op telefoonnummer is 0591 623500

Pagina opties