Verleggen kabels langs N377/Burg. Backxlaan Nieuwleusen

In het kader van werkzaamheden aan de N377 moeten kabels en leidingen worden verlegd. Ook wordt er langs de Burg. Backxlaan tussen de Burg Baron Van Dedemstraat en de N377 een gasleiding vervangen. BAM Energie & Water start op maandag 1 november 2021 met deze werkzaamheden.

Het gedeelte van de Burg. Backxlaan tussen de Burg. Baron Van Dedemstraat en de N377 wordt afgesloten voor het rijverkeer. Omleidingsroutes worden aangegeven. Het doorgaande verkeer vanaf Nieuwleusen Midden wordt via de Pr. Beatrixlaan – Bosmansweg en H.J. Eshuisweg omgeleid naar de N377. Het verkeer vanaf de N377 richting Nieuwleusen Midden wordt via dezelfde route omgeleid. De lijnbus wordt vanaf Nieuwleusen/Burg Backxlaan omgeleid via de Burg. Baron Van Dedemstraat en de Burg van der Grondenstraat. Er wordt eenrichtingsverkeer ingesteld op de Burg. baron Van Dedemstraat tussen de Burg. Backxlaan en de Burg. Bosch Bruisstraat. Vanaf de N377 wordt de lijnbus omgeleid via de Burg. Van der Grondenstraat en het Zandspeur. Op het Zandspeur wordt eenrichtingsverkeer ingesteld tussen de Burg. Van Haersoltestraat en de Burg. Backxlaan.

Planning

De werkzaamheden duren volgens planning van maandag 1 november tot en met vrijdag 5 november 2021. De werkzaamheden kunnen langer of korter duren als dit voor het werk noodzakelijk blijkt, of als de weersomstandigheden niet meewerken. Aanwonenden kunnen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden hinder ondervinden. Zij worden persoonlijk op de hoogte gesteld. Wij vragen om uw begrip en proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Evenboersweg

Ook bij de aansluiting van de Evenboersweg op de N377 vinden kabel en leidingwerkzaamheden plaats. Hier moet rekening gehouden worden met enige verkeershinder. Bedrijven blijven bereikbaar.

Contact

Heeft u vragen, aarzel dan niet contact op te nemen met:
BAM Energie & Water, tel:  088-712 3751

Pagina opties

Vanwege aangescherpte coronamaatregelen zijn de servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld t/m 17 december gesloten. Heeft u een vraag dan kunt u gebruik maken van het online contactformulier, e-mailadres gemeente@dalfsen.nl of telefoonnummer 14 0529.

Sluit venster