Vraag gemakkelijk een Energiebespaarlening aan

In je huis, de plek waar je tot rust komt, wil je zo comfortabel mogelijk wonen. Dat comfort kun je bereiken door energiebesparende maatregelen te treffen. Met een Energiebespaarlening kun je die maatregelen tegen een aantrekkelijke rente financieren.

Het Nationaal Warmtefonds verstrekt al sinds 2014 de Energiebespaarlening aan particuliere woningbezitters, VvE’s en scholen. Daarmee kunnen zij de verduurzaming van hun gebouwen financieren. 

In Dalfsen worden er per jaar gemiddeld 25 leningen verstrekt. Het gemiddelde bedrag van de lening is €14.500,-. 
Een handige mogelijkheid dus om aan de slag te gaan met de woning! Kijk op www.energiebespaarlening.nl voor meer informatie of om een lening aan te vragen.

Let op: geld lenen kost geld.”

Bekijk ook de video: Facebook

Pagina opties

Sluiting balies burgerzaken op vrijdag 22 oktober

In verband met werkzaamheden aan het ICT-netwerk zijn op vrijdag 22 oktober de balies van burgerzaken in het gemeentehuis van Dalfsen en het gemeentelijk servicepunt in Nieuwleusen gesloten. Dit betekent dat u op deze dag in het gemeentehuis of het servicepunt geen aanvraag van bijvoorbeeld uw paspoort kan doen. Mocht u vragen hebben, kunt u ons klantcontactcentrum bereiken via telefoonnummer 14 0529.

Sluit venster