Warmteactie verlengd tot 1 november 2019

De gemeente Dalfsen heeft de warmteactie met een jaar verlengd. Tot 1 november 2019 kunt u subsidie aanvragen voor een duurzame installatie die het werk van uw cv-ketel (deels) overneemt.

In het afgelopen jaar werden maar liefst 80 woningen in de gemeente Dalfsen met behulp van de subsidie van de gemeente Dalfsen voorzien van een duurzame warmte-installatie. Inwoner de heer Zielman: “Het is een extra zetje, samen met de landelijke subsidie. Dat het op zo’n manier wordt gestimuleerd, vind ik goed!”

De warmteactie geldt op de volgende apparaten die uw cv-ketel (deels) kunnen vervangen:

  • Pelletkachels
  • Zonneboilers
  • Warmtepompen
  • Biomassaketels

Subsidiebedragen


Voor het geheel vervangen van een gasketel ontvangt u € 1.500,- subsidie. Voor een gedeeltelijke vervanging van de gasketel ontvangt u € 500 subsidie. Bovenop deze subsidie kunt u ook nog in aanmerking komen voor de landelijke subsidie ISDE, wat voor een gasloze installatie al gauw een totaal van € 3.000,- subsidie betekent.

Subsidie aanvragen


Voor het aanvragen van de warmtesubsidie kunt u contact opnemen met het Energieloket van de gemeente Dalfsen op telefoonnummer 14 0529. Op www.dalfsen.nl/warmteactie leest u meer. De warmteactie loopt tot 1 november 2019.

Pagina opties