Webinar Regionale Energiestrategie West Overijssel

Afbeelding van 4 perxonen die een kaar van West Overijssel in de hand houden.

Gemeente Dalfsen Ook in de gemeente Dalfsen werken we stap voor stap toe naar een duurzame toekomst. Om van fossiele brandstoffen over te stappen op duurzame bronnen (ook wel energietransitie genoemd) werken we regionaal samen met o.a. andere gemeenten, Provincie en inwoners.

Wil jij hier meer over weten of ben je benieuwd hoe wordt gewerkt aan de energietransitie in jouw omgeving, volg de webinar vanaf 19.30 uur live via www.reswestoverijssel.nl/informatieavond-res.

Speciaal voor inwoners van de gemeente Dalfsen is er na afloop van de webinar de mogelijkheid na te praten en vragen te stellen aan beleidsambtenaar duurzaamheid van de gemeente Dalfsen Thijs Mosterman. Meld je aan voor het napraatmoment via e-mailadres duurzaamdalfsen@dalfsen.nl.

Pagina opties

Donderdag 29 juli 2021 12:00 uur t/m vrijdag 30 juli 2021 vinden er onderhoudswerkzaamheden aan het systeem plaats. Tijdens deze periode kunnen er geen reisdocumenten worden aangevraagd. Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 14 0529.

Sluit venster