Organisatie

Afbeelding directie gemeente Dalfsen.

De gemeente Dalfsen telt ongeveer 220 medewerkers die iedere dag in touw zijn om het wonen, werken en recreëren voor inwoners, bezoekers en bedrijven zo aangenaam mogelijk te maken. De gemeente Dalfsen heeft de opbouw van de organisatie schematisch weergegeven in een organogram.

Organogram gemeente Dalfsen

We zijn een wendbare organisatie, waardoor we snel kunnen inspelen op de veranderende omgeving waarbij we talenten optimaal benutten.

Resultaatgerichtheid, zien van kansen en mogelijkheden en samenwerken aan het collectieve doel zijn de kernwaarden van de organisatie. Daarvoor hebben we drie visies ontwikkeld: de ideale medewerker, de ideale manager en het ideale team. Onze enthousiaste medewerkers werken daarbij aan persoonlijk leiderschap en flexibele inzetbaarheid. We willen daarbij een resultaatgerichte cultuur creëren met een robuuste bedrijfsvoering die zowel in- als extern 'in control' is.

We kennen korte lijnen tussen het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie. Niet denken in problemen, maar in oplossingen staat hoog in het vaandel. Er is veel ruimte om je werkzaamheden uit te voeren op de manier die bij jou past en dat haalt het beste uit onze medewerkers.

We zijn een innovatieve organisatie waarbij we medewerkers de ruimte geven om kansen te grijpen. Dat doen we het liefst samen met onze inwoners, bedrijven, organisaties en instellingen.

De directie,

  • Hans Berends (gemeentesecretaris / algemeen directeur)
  • Henry van der Woude (adjunct gemeentesecretaris / directeur)

Pagina opties

Maatregelen coronavirus
Heeft u een afspraak bij de gemeente of in een van de servicepunten en heeft u klachten als hoesten, niezen, verkoudheid en/of koorts? Dan vragen we u om een nieuwe afspraak te maken voor de veiligheid van uzelf en bezoekers en medewerkers van de gemeente.

Maak een afspraak door te bellen met de gemeente Dalfsen via telefoonnummer 14 0529.

Kijk voor meer info op www.dalfsen.nl/corona

Sluit venster