Stemmen in een andere gemeente

Icon

Als u op de dag van de stemming in een andere gemeente in Nederland wilt stemmen, dan heeft u een kiezerspas nodig. Vraag de kiezerspas aan bij de gemeente waar u op 1 februari 2021 stond ingeschreven. Deze kiezerspas kunt u op verschillende manieren verkrijgen:

  • U kunt met uw stempas naar het gemeentehuis gaan. Daar wordt uw stempas ingenomen en ontvangt u een kiezerspas. Met deze kiezerspas kunt u gaan stemmen in elk willekeurig stemlokaal in Nederland. In verband met de coronamaatregelen moet u een afspraak maken voor een bezoek aan het gemeentehuis. Dit kunt u doen door te bellen naar 14 0529.
  • U kunt de kiezerspas ook schriftelijk aanvragen of telefonisch opvragen via 14 0529. Het ingevulde aanvraagformulier voor de kiezerspas moet uiterlijk op vrijdag 12 maart door de gemeente zijn ontvangen.

Aanvraagformulier -Verzoek om een kiezerspas-

Versturen formulier:

Pagina opties

De servicepunten Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot en met tenminste 11 mei 2021. Het gemeentehuis blijft op afspraak geopend (14 0529). Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht.

Sluit venster