Week van de Amateurkunst

Sinds 2013 organiseert de gemeente Dalfsen elk voorjaar een Week van de Amateurkunst (WAK).  In de Week van de Amateurkunst (WAK) presenteren amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars zichzelf aan het publiek. De WAK geeft inwoners de kans om zichzelf als amateurkunstenaar of amateurkunstvereniging te presenteren aan anderen. Met optredens, concerten, exposities, lezingen, workshops of door op een andere manier naar buiten te treden. Laat aan anderen zien hoe leuk het is om aan amateurkunst te doen! In de gemeente Dalfsen zijn er al zes mooie WAK-edities geweest. Op naar de zevende! Het thema van dit jaar is VERSTAAN!

Aanmelden WAK activiteit

Meedoen aan de WAK? Dat kan! Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar wakdalfsen@gmail.com. Het aanmelden van jouw activiteit kan tot 12 april 2019. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de WAK via Facebook en Instagram.

Uitnodiging informatieavond 26 februari

Laat je inspireren en informeren over de WAK en wat deelname voor jezelf en jouw amateurgezelschap kan opleveren. Meld je snel aan voor deze gratis informatieavond door een e-mail te sturen naar wakdalfsen@gmail.com.

Datum: dinsdagavond 26 februari a.s.
Locatie: ontmoetingscentrum De Wiekelaar in Oudleusen
Aanvang: 19.30 uur
Inloop: 19.00 uur met koffie

  • Geschikt voor: AMATEUR-bands, -beeldend kunstenaars, -fotografen, -dansverenigingen, -dichters, -kleinkunstenaars, -muziekverenigingen, -muzikanten, -theatermakers, -toneelverenigingen, -zangers en -zangverenigingen, cultuuraanbieders vrijetijdsaanbod.
  • Bij aanwezigheid: kans op GRATIS professionele PR-film/vlog van jouw gezelschap en sowieso meeliften in de diverse algemene reclame over de week waarin de WAK plaatsvindt.

Aanmelden werkgroep

Aan de WAK is een werkgroep verbonden die deelnemers en publiek enthousiast wil maken voor deze bijzondere week. Ook denken de werkgroepsleden mee in de programmering van de WAK. Lijkt het je leuk om je als vrijwilliger aan te sluiten bij de WAK werkgroep? Meld je dan aan bij Jodi Smit via jodi@comcept.nl.

Te downloaden:

Pagina opties