Week van de Amateurkunst

Week van de Amateurkunst

Sinds 2013 organiseert de gemeente Dalfsen elk jaar een Week van de Amateurkunst (WAK). In de Week van de Amateurkunst (WAK) presenteren amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars zichzelf aan het publiek. De WAK geeft inwoners de kans om zichzelf als amateurkunstenaar of amateurkunstvereniging te presenteren aan anderen. Met optredens, concerten, exposities, lezingen, workshops of door op een andere manier naar buiten te treden. Door de situatie rondom het coronavirus is de opzet van de unieke week anders dan je misschien gewend bent, maar ook nu kijk jij je ogen weer uit! Kom je ook?
 
Van 12 t/m 19 september 2020 is de Week van de Amateurkunst in de gemeente Dalfsen. Kijk voor meer info op de vernieuwde website www.wakdalfsen.nl. Hier kun jij je ook aanmelden. Download hieronder het programma en lees meer over de WAK 2020. 

Te downloaden:

Pagina opties

De servicepunten Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot en met tenminste 27 april 2021. Het gemeentehuis blijft op afspraak geopend (14 0529). Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht!

Sluit venster