Zwembaden

Icon

Zaterdag 1 mei 2021 gaan openluchtzwembad Gerner en de Meule weer open. Wel hebben bezoekers te maken met beperking in verband met de geldende Corona-maatregelen. Dit mag de zwempret niet drukken!

Beperkingen:

  • Het is verplicht om vooraf uw bezoek/tijdsblok telefonisch te reserveren om een duik in het zwembad te willen nemen! Tijdens dit telefoontje reserveert u ook een plek voor het banenzwemmen, de zwemactiviteiten of het ouder- & kind-zwemmen.
    • Telefoonnummer zwembad Gerner: 0529 43 18 82
    • Telefoonnummer zwembad de Meule: 0529 48 16 33

Tijdens uw bezoek zijn het Corona-reglement en het Landelijk zwemprotocol van kracht. Gelukkig mogen we nog veel plezier maken in het zwembad, door zwemles te geven, baantjes te trekken en zwemactiviteiten te organiseren!

Voor de jeugd organiseren we gevarieerde zwemactiviteiten. Voor de kinderen en hun ouders is er het ouder- & kind-zwemmen, onder begeleiding van onze toezichthouder(s).

Het ‘normale vrij-zwemmen’ is helaas nog niet mogelijk op dit moment! Dit is afhankelijk van eventuele verdere versoepelingen.

Voorverkoop abonnement(en) vanaf 12 april 2021

Zwemlessen data/tijden

Icon

Voor alle zwemlesgroepen geldt: VOL = VOL. Inschrijven zwemlessen tijdens voorverkoop data en vanaf zaterdag 1 mei 2021 13:00 uur bij het zwembad. (niet via voorverkoop abonnement digitaal!)

Huisregels zwembaden

Tarieven 2021

Icon

Hier vindt u de tarieven voor beide zwembaden gemeente Dalfsen.

Maatregelen/informatie COVID-19

Mogelijke vergoedingen

Icon

Zijn de kosten voor zwemles diploma A een probleem? Misschien is dan een bijdrage uit het Jeugdfonds Sport mogelijk.

Openingstijden zwembaden

Icon

De openluchtzwembaden in Dalfsen en Nieuwleusen openen hun poorten op zaterdag 1 mei 2021.

Pagina opties

De servicepunten Lemelerveld en Nieuwleusen zijn gesloten tot en met tenminste 11 mei 2021. Het gemeentehuis blijft op afspraak geopend (14 0529). Voor het gemeentehuis geldt een mondkapjesplicht.

Sluit venster