Heeft u een idee of wens voor het Vechtdal? Ruimte voor de Vecht hoort graag uw idee of wens om het Vechtdal ultiem te kunnen beleven en het gebied nog mooier en veiliger te maken. Denk groot of klein, alles wordt zorgvuldig bekeken.

Ruimte voor de Vecht

Ruimte voor de Vecht werkt al meer dan 10 jaar samen in een netwerkorganisatie. Met in totaal 13 maatschappelijk en overheidsorganisaties om het gebied Vechtdal te versterken, droge voeten te houden en aantrekkelijk te houden voor nu en in de toekomst.

Afgelopen jaren is er gewerkt aan vele projecten, zoals Ommermars, het Vechtpark in Hardenberg, maar ook pontje over de Vecht. Er wordt samengewerkt aan klimaatadaptatie, natuur, biodiversiteit, verduurzaming en duurzaam gastheerschap.

Wat zijn uw ideeën hierover?

U mag nu meedenken, meedenken over deze thema’s en projecten of ideeën indienen. Van groot tot klein!

Waar en wanneer?

In het gemeentehuis van Dalfsen staat tot 30 maart 2023 de ideeënboom. U kunt hier uw ideeën indienen door middel van de flyer die erbij ligt. Daarnaast kunt u ook digitaal uw idee indienen. Gebruik hiervoor info@ruimtevoordevecht.nl

Meer weten?

Kijk gerust op www.ruimtevoordevecht.nl voor meer informatie. Ruimte voor de Vecht is erg benieuwd naar uw idee! Hartelijk dank alvast voor het invullen.

Niet gevonden wat u zocht?