Het is al weer een paar weken geleden dat ik wat heb geschreven over mijn activiteiten als kinderburgemeester. Gelukkig heb ik in de tussentijd veel leuke dingen mogen doen!

Om te beginnen heb ik een interview gegeven bij de bibliotheek in Nieuwleusen. Ik heb verteld over mijn lievelingsboeken. Deze staan nu in de bibliotheken op de leestafel, speciaal voor mij ingericht! Leuk hé! Ik hoop dat jullie de boeken net zo leuk vinden als ik.

In Dalfsen was ik bij de opening van het belevingspad bij de wijk Polhaar. Je kunt nu een mooie ronde lopen en meer ontdekken over de natuur. Dat is echt heel erg leuk!

Daarna ben ik samen met andere kinderburgemeesters in Utrecht bij de uitreiking van de Kinderprijs geweest. Dat was supergaaf! Wat fijn dat er zoveel kinderen zijn die veel goede dingen doen.

De Sint is alweer lang terug naar Spanje maar is natuurlijk ook in de gemeente Dalfsen geweest. Ik heb Sinterklaas een nat welkom mogen heten in Dalfsen en Nieuwleusen samen met de burgemeester en wethouders. Gelukkig heeft hij ook goed naar mijn lijstje gekeken.

Op 22 november was het verkiezingsdag! Ik heb samen met de burgemeester een stembureau in Nieuwleusen bezocht. Heel veel vrijwilligers hebben tot laat in de nacht stemmen geteld. Ik vind dat echt super goed!

Wil je mij wat laten weten? Mail het dan naar kinderburgemeester@dalfsen.nl. Ik vind het leuk als je vragen of ideeën hebt. 

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

Tot de volgende keer bij Laure schrijft.

Groetjes Laure